خام ته چین

خام ته چین یکی از غذاهای سنتی استان گلستان شهرستان علی آبادکتول است که طرفداران زیادی هم دارد.عمده‌ی ماده‌ی ...

اطلاعات بیشتر

ماران کوه

یکی از زیباترین جاذبه های شهرستان مینودشت ماران کوه در بخش مرکزی می باشد که دارای موقعیت و منطقه بسیار زیبا در ...

اطلاعات بیشتر

روستای ده چناشک

یکی از روستاهای با جاذبه شهرستان مینودشت - بخش کوهسارات ...

اطلاعات بیشتر

روستای گردشگری سرخو

یکی از روستاهای شهرستان مینودشت در 15 کیلو متری جنوب شرقی مینودشت قرار دارد یک روستای کوهستانی می ...

اطلاعات بیشتر

شیرینی ها و غذاهای سنتی علی آباد کتول، سوغات

غذاهای سنتی علی آباد کتول به عنوان سوغات سفرهای فصلی و ره آورد سفر مسافران استان گلستان جاذب گردشگران است.این ...

اطلاعات بیشتر

نان پنجه کش روستای فارسیان قانچی

نان محلی پنجه کش روستای فارسیان قانچی ...

اطلاعات بیشتر

تندیر نون یا تنیر نون محلی

این نان؛ از قدیمی ترین و معروفترین نان مصرفی مردم محلی بندرگز و نوکنده است که علی رغم فراموش شدن نان های دیگر و ...

اطلاعات بیشتر

آش دوغ محلی بندرگز

آش دوغ محلی شهرستان بندرگز با دوغ محلی و ساقه چغندر ،برنج و سایر موارد دیگر تهیه می ...

اطلاعات بیشتر

خمیر آش بندرگز

خمیرآش یکی از غذاهای خوشمزه مردم شهرستان بندرگز و نوکنده است. در این آش حبوبات، کدو حلوایی و سیزیجات معطر ...

اطلاعات بیشتر

نیشکر بندرگز

نیشکر یکی از گیاهان تیره گندم است،نیشکر از گیاهان مهم قندی است که کشت و کار آن سابقه طولانی دارد، ساقه نیشکر ...

اطلاعات بیشتر

میوه وحشی منطقه گلستان

یوه کندوس بسیار سخت و اسیدی است و به همین خاطر تا خوب رسیده نشود قابل خوردن نیست. (در زبان محلی فارسیان باید خوب ...

اطلاعات بیشتر

شیرینی سنتی (نان پادرازی)گرگان

نان شیرینی سنتی (نون عیدی)گرگان در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده ...

اطلاعات بیشتر

نان زنجبیلی گرگان

نان زنجبیلی شهرستان گرگان در میان شرینی های مخصوص عید بعنوان میراث فرهنگی ناملموس در آثار ملی کشور ثبت ...

اطلاعات بیشتر

غذاهای محلی کتول

معرفی غذاهای محلی کتول در علی آباد کتول ...

اطلاعات بیشتر

نان قره قروتی

یکی از نان های بسیار خوش مزه و پر طرفدار درفارسیان نان قره قروتی است . در تهیه ی نان قره قروتی خمیر گندم ، قره ...

اطلاعات بیشتر

نان آقاندو

\" نون آقاندو\" که با سبزیجات مختلف مثل : اسفناج، سَلمه، اِشکنو و سُلُف پخت می شود ...

اطلاعات بیشتر

نون جزله ای

یکی از نون های بسیار خوش مزه و خوش خوراک که در فارسیان می پزند، نون جزله ای است ...

اطلاعات بیشتر

چکّو ( اشکنه)

اشکنه غذایی است آبکی که با رب و تخم مرغ و پیاز و آرد درست ...

اطلاعات بیشتر

مارمرده

یکی از حلوا هایی که خاص منطقه فارسیان و اطراف آن است \" مار مرده \" می باشد . علت نامگذاری به این اسم را واقعا کسی ...

اطلاعات بیشتر

حلیم ( شیلان SHelan )

حلیم ( شیلان ) غذای اصلی مردم فارسیان و گالیکش در ظهر روز عاشورا می باشد که در مسجد و برخی هئیت ها پخت می گردد . ...

اطلاعات بیشتر

ترشی کندس

یکی از موارد مصرف کندس رسیده ، تبدیل آن به ترشی و مربا است . ترشی کندس ، چنانچه از کندس های \\\" پتو Potou درست شده ...

اطلاعات بیشتر

حلوا برنجی

یکی از شیرینی های منطقه در مراسمات ، چه مراسم جشن و سرور و اعیاد باشد و چه مراسم عزاداری و ختم صلوات و .... حلوا ...

اطلاعات بیشتر

کره محلی و روش تهیه آن تصویر

در بیشتر مناطق ایران زنان روستایی از ماست کره ی محلی درست می کنند با این تفاوت که وسایل بکار رفته برای تهیه ی ...

اطلاعات بیشتر

نون کماج

یکی از نون های محلی فارسیان و روستاهای اطراف که در گذشته ای نچندان دور ، زمانی که در کنار اتاق ها کِـلِه ( Kele ) ...

اطلاعات بیشتر