1

یکی از نون های بسیار خوش مزه و خوش خوراک که در فارسیان می پزند، نون جزله ای است .

یکی از نون های بسیار خوش مزه و خوش خوراک که در فارسیان می پزند،نون جزله ای است .

در ابتدا بگویم که برای تهیه جزله باید دمّه گوسفند را باکمی آب و کمی نمک بر روی شعله جوشیده و چربی آن را جدا کرد و زمانی که دمّه به حالت کشته در آمد جزله آماده شده است .

زمان پخت این نان بیشتر در ماه مبارک رمضان و دیگر اعیاد بخصوص عید قربان می باشد .

پس از تهیه خمیر برای پخت نان مقداری جزله را داخل آن ریخته و کمی ورز می دهیم تا جزله در مکان های مختلف نان قرار گیرد . آنگاه ان را مانند نان معمولی می پزند .