1

حلوا برنجی

یکی از شیرینی های منطقه در مراسمات ، چه مراسم جشن و سرور و اعیاد باشد و چه مراسم عزاداری و ختم صلوات و .... حلوا برنجی است که طرفداران زیادی در بین زنان دارد . برای پخت این حلوا احتیاج به قدری تجربه است و از عهده ی هر کسی بر نمی آید .

مواد لازم :

آرد برنج مخصوص حلوا 4 لیوان

( آرد برنج حلوا قدری از آرد برنج فرنی درشت تر است و به اصطلاح دانه دانه است .)

روغن جامد نصف لیوان

شکر 2 لیوان

آب یک و نیم لیوان

مغز گردو 200 گرم

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه ی شربت این حلوا ، شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی اجاق می گذاریم تا جوش آید .

روغن را در ظرفی روی شعله ملایم گاز قرار داده تا خوب داغ شود سپس آرد برنج را به آن اضافه کرده و مرتب به هم می زنید تا کاملا آرد برنج در روغن سرخ شوند،مراقب باشید نسوزند ،البته این کار را با مرتب به هم زدن انجام داده و لحظه ای از آن دست نکشید . وقتی مخلوط آرد برنج و روغن قدری دانه دانه شد .( شبیه شکر دانه دانه شد ) گردو را به آن اضافه کرده و ده دقیقه ای با گردو بهم می زنیم . آنگاه شربت آماده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و به هم بزنید تا حلوا قوام آمده و یکدست شود . گاهی نیاز است برای راحت تر هم خوردن حلوا به آن یک قاشق بزرگ روغن اضافه کنید . هم زدن را آنقدر ادامه دهید تا حالت چسبناک شود سپس می توانید این حلوا را در ظرفی پهن کرده و به اشکال دلخواه برش بزنید .