1

آش دوغ محلی بندرگز

آش دوغ محلی شهرستان بندرگز با دوغ محلی و ساقه چغندر ،برنج و سایر موارد دیگر تهیه می شود

در این قسمت شما را با یکی از محبوب ترین غذاهای سنتی محلی شهرستان بندرگز آشنا میکنیم

آش دوغ بندرگزی

مواد لازم:

دوغ ۳ليتر

آب ۱ليتر

برگ  و ساقه ي چغندر سفيد

باقلا خشك يا تازه

گشنيز نعناع

برنج نيم دانه ۲ پيمانه

سير، نمك و فلفل به مقدار لازم

دستور تهيه:

ابتدا باقلا خشك بعد از آنكه خيس داده شد جداگانه مي پزيم. برگ وساقه چغندر رابعد ازتميز كردن خرد مي كنيم و ۵ دقيقه روي شعله مي گذاريم تا بجوشد ونيم پز شود.

دوغ و آب را با هم مخلوط کرده و برنج را كه ازقبل خيس داده بوديم به دوغ اضافه مي كنيم .بعد چغندر را به همراه سبزيجات معطر به آن می افزائیم.

دوغ را به همراه مواد اضافه شده روي شعله اجاق گاز قرار مي دهيم وآنقدر بهم مي زنيم تا به جوش بيايد.

نمك ، فلفل، سير و باقلای پخته شده را اضافه مي كنيم وشعله را كم مي كنيم تا آش جا بيفتد. البته مي توان سبزيجات را بعد ازجوش آمدن دوغ به آش اضافه كرد.