خام ته چین
خام ته چین یکی از غذاهای سنتی استان گلستان شهرستان علی آبادکتول است که طرفداران زیادی هم دارد.عمدهی مادهی اصلی این تهچین را برنج وگوشت تشکیل میدهد.
بانوان روستاها و شهرهای شهرستان علی آبادکتول با طبخ غذاهای سنتی و مواد طبیعی، همواره به دنبال تغذیه سالم خانواده و فرزندان خویش هستند.
خام ته چین یکی از غذاهای سنتی استان گلستان شهرستان علی آبادکتول است که طرفداران زیادی هم دارد.عمدهی مادهی اصلی این تهچین را برنج وگوشت تشکیل میدهد.
گوشت خام روکه بهتره گوشت گوسفند پرچرب باشد وقطعاتش ضخیم نباشه (راسته گوسفند)بهش رب انار ،نمک و فلفل زده میشود وپیاز خورد میکنیم برنج را آبکش کرده وته قابلمه روغن میریزیم وسیب زمینی برش زده میچینیم(در روش سنتی برنج آبکش رومیریزند)
بعد یک لایه برنج آبکش در حد3-2 کفگیر بعد گوشتهارو با موادی که بهش آغشته کردیم روی این لایه میچینیم.مابقی برنج رومیریزید ومیگدارید برنج دم بکشه مدت دم کشیدن رو بیشتر در نظر بگیرید.در نهایت این غذای خوشمزه را نوش جان کنید.
(هرچه گوشت کیفیتش بهتر باشد و به ته دیگ نزدیکتر لذیذتر میشود)