توضیحات مسئول روابطعمومی میراثفرهنگی گلستان در خصوص خبر (وضعیت نامناسب میراثفرهنگی روستای کفشگیری گرگان)
در پی انتشار خبری با عنوان (وضعیت نامناسب میراثفرهنگی روستای کفشگیری گرگان) در کانال تلگرامی گرگان پرس و درخواست این رسانه برای ارائه توضیحات ادارهکل میراثفرهنگی استان در اینخصوص، مسئول روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گلستان با توضیحاتی به انتشار این خبر واکنش نشان داد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان، مسعود زیارتی امروز یکشنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۳ گفت: حمام کفشگیری از آثار متعلق به عصر قاجاری در روستای کفشگیری در بخش مرکزی شهرستان گرگان است که اقدامات پرونده ثبتی آن توسط ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اجرایی شد و در تاریخ ۲۳ بهمنماه ۱۴۰۱ به شماره ۳۳۹۰۷ در فهرست آثار میراث ملی ایران به ثبت رسید.
مسئول روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان خاطرنشان کرد: این بنا در طی سالهای گذشته دستخوش الحاقات و تغییرات در معماری اولیه شده است؛قبل از شروع هر اقدام اجرایی در بنا، داشتن طرح مرمت و احیای جامع و کامل امری ضروری است.
او با اشاره به اینکه طرح مرمت بنا با همکاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان در حال انجام است، یادآور شد: دهیاری محترم روستا قبل از سال ۱۴۰۳ مبلغ ۴۰۰ میلیون ریال بهمنظور انجام مطالعه و تهیه طرح مرمت و احیای بنا تامین کرد و قرارداد با مشاور ذیصلاح منعقد شد.
زیارتی افزود: از سوی دیگر نیز در دولت سیزدهم مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات دهیاری برای انجام اقدامات اولیه در حمام در نظر گرفته شد و عملیات پاکسازی، برچیدن الحاقات معماری ناکارا، برچیدن کاشی و سرامیکها آسیبدیده، گمانهزنی بهمنظور پی گردی و دریافت اطلاعات لایههای زیرین انجام گرفت.
او اظهار امیدواری کرد تا در آینده نزدیک و پس از تصویب طرح در شورای فنی این ادارهکل، قدمهای اساسی در راستای تامین اعتبار و مشارکت در مرمت این اثر تاریخی برداشته شود.
مسئول روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان با تاکید بر اینکه حضور فعال رسانهها در حوزه میراثفرهنگی، حفاظت مطلوب از داشتههای ملموس و ناملموس تاریخی را تسهیل میکند، گفت: قدردان پیگیری و دغدغهمندی این رسانه و سایر رسانههای استان در راستای حفاظت و حراست از میراثفرهنگی ارزشمند استان هستیم و امیدواریم بتوانیم در سایه همدلی، وفاق و نقد دلسوزانه برای حفظ و احیا میراثفرهنگی و توسعه گردشگری تلاش کنیم.
در صورتی که نیاز به دریافت پاسخ دارید , حتما ایمیل خود را وارد نمائید تا در اولین فرصت به درخواست شما پاسخ داده شود , در غیر این صورت پیغام شما بدون پاسخ خواهد بود