همزمان با دومین روز از هفته میراثفرهنگی انجام شد؛
کد خبر : 18172
تاریخ انتشار : پنجشنبه 29 اردیبهشت 1401 18:26
برگزاری جشنواره غذاهای ثبتی و بومی محلی شهر تاریخی استرآباد (گرگان)
بهمناسبت هفته میراثفرهنگی جشنواره غذاهای ثبتی و بومی محلی شهر تاریخی استرآباد (گرگان) با حضور سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گلستان برگزار شد.
بهگزارش روابطعمومی و امورفرهنگی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان، این جشنواره روز پنجشنبه 29 اردیبهشتماه 1401 با حضور رحمان فرمانی سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گلستان، سارا اخوت معاون میراثفرهنگی استان، مریم حاجیابراهیمی معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی استان، علیاکبر عرب مسئول حراست ادارهکل میراثفرهنگی استان، عالیه ملکشاهکویی مدیر پایگاه ملی شهر تاریخی استرآباد(گرگان) و جمعی از فعالان و علاقهمندان به حوزه میراثفرهنگی استان در مدرسه تاریخی تقوی در شهر تاریخی استرآباد برگزار شد. در این جشنواره یکروزه که باهدف شناخت بهتر فرهنگ ارزشمند شهر تاریخی استرآباد(گرگان برگزار شد، غذاهای بومی محلی این شهر تاریخی ازجمله ماشپتی، خورش ساک، نخود پلو، شامی گرگانی، ترشک، نان پادرازی، نان ماش، شیرینی زنجبیلی و... معرفی و عرضه شد. در شهر تاریخی استرآباد(گرگان) 5 غذا، شیرینی و نان در فهرست آثار ملی بهعنوان میراث معنوی شهر به ثبت رسیده که شامل ماشپتی، خورش ساک، نخودپلو در بخش غذا و شیرینی زنجبیلی، نان پادرازی در بخش شیرینی و نان است که در این نمایشگاه عرضه شد.
در صورتی که نیاز به دریافت پاسخ دارید , حتما ایمیل خود را وارد نمائید تا در اولین فرصت به درخواست شما پاسخ داده شود , در غیر این صورت پیغام شما بدون پاسخ خواهد بود