به گزارش روابط عمومی اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کلاله محمد علی سرگزی رییس این اداره 11 آذرماه 1400 با اعلام این خبرافزود: در این بازدید ها وضعیت سلامتی کارکنان ، نحوه ارتباط وبرخورد با مشتری ، وضعیت کیفی انبار موتد غذایی ، سالن پذیرایی وآشپزخانه ، تازگی وسلامت موادغذایی ، نمازخانه ، سرویس های بهداشتی توسط کارشناس گردشگری مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته وبرای رفع اشکالات ، تذکراتی به متصدیان واحدها داده می شود.
او ادامه داد: برای پیشگیری از شیوع این ویروس تمامی دستورالعمل های بهداشتی ، درمان و آموزش پزشکی به همه تاسیسات گردشگری شهرستان ابلاغ شده است و این مراکز ملزم به رعایت این دستورالعملها هستند.ودر صورت مشاهده تخلف بصورت جدی با واحد متخلف برخورد خواهدشد.
در این بازدید سلیمانی کارشناس گردشگری ضمن تاکید بررعایت ضوابط بهداشتی و همچنین حفظ سلامت مسافران برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اعلام کرد که وسایل بهداشتی ازقبیل مواد ضد عفونی در دسترس مشتریان قرارگیرد.